“Έξυπνες” λύσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης με την χρήση φυσικών υλικών δόμησης

Η εταιρία Caneplexus μετράει πάνω από 25 χρόνια στον χώρο των φυσικών υλικών δόμησης και διακόσμησης.

caneplex-design-products

Αυτό μεταφράζεται σε μια σημαντική εμπειρία που εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη εκείνη τεχνογνωσία μέσα από την οποία προκύπτουν οι στοχευμένες λύσεις για τη διαμόρφωση κάθε χώρου, γεγονός που την καθιστά βασικό συνεργάτη καταξιωμένων αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και απαιτητικών projects.

Η συλλογή της Caneplexus περιλαμβάνει πλέγματα από μπαμπού, λυγαριά, κλαδιά, φυλλώματα, ιστούς φυσικών υλικών, χειροποίητες πλέξεις, ταπετσαρίες επενδυμένες με τα φυσικά υλικά, εισαγωγής από τις χώρες πηγές τους, σε μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων και τύπων. Τα υλικά εμπλουτίζονται συνεχώς, σε νέες μορφές και τύπους.

Η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, η υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών, το υψηλού επιπέδου consulting, η οικολογική συνείδηση και η ποιότητα σχεδιασμού – κατασκευής συνθέτουν τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία βασίζεται η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει η Caneplexus με τους συνεργάτες της και τα χαρακτηριστικά εκείνα που σκιαγραφούν το ιδανικό προφίλ μιας εταιρείας με διεθνή δραστηριότητα και συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών της.

caneplex2
caneplex3

Αρχιτεκτονική και διακόσμηση

 

Σήμερα η Caneplexus, επεξεργάζεται, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα επιλογών σε φυσικά δομικά υλικά. Παράλληλα η τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία της εταιρίας μεταφράζεται σε ένα ισχυρό portfolio υλοποίησης πρωτοπόρων projects χαίροντας ισχυρής αποδοχής από την κοινότητα των αρχιτεκτόνων και διακοσμητών. Τα τελευταία χρόνια η Caneplexus έχει συμβάλει με τα προϊόντα και την τεχνογνωσία της στην υλοποίηση έργων όπως Athens Marriot, Atlantica Group, BlueGr hotels, Caravia beach, Cavo Tagoo, Costa Navarino, Elounda hotels, Epitome Canaves Oia, Four Seasons Astir Palace, Grecotel Hotels & Resorts, Ikos Hotels & Resorts, Mitsis hotels, Nammos group, Sani Hotels, Sbokos hotels, Scorpios beach, Xenos Hotels Olea κ.α.

caneplex4
caneplex5

Η πορεία της εταιρίας, στην αγορά, μέσω των παρεχόμενων υλικών και υπηρεσιών, έχει αναδείξει νέες τάσεις και δημιούργησε αρκετά ερεθίσματα, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί στη συνείδηση του κλάδου ως η αξιόπιστη και καινοτόμα επιχείρηση για την προώθηση αποκλειστικά και μόνον φυσικών δομικών υλικών.

 

Ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές

Η σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία της Caneplexus βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της αλλά και στο πανελλαδικό δίκτυο μακροχρόνιων συνεργατών της. Επιπρόσθετα η εταιρία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, εξασφαλίζοντας έτσι, την όσο το δυνατόν άμεση παράδοση.

 

Ποιότητα και Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα της Caneplexus είναι επιλεκτικής καλλιέργειας, συγκεκριμένου χρόνου συγκομιδής, φυσικής ξήρανσης και εν θερμώ όπου απαιτείται. Για το καθένα διενεργείται έλεγχος ποιότητας, από κατά τόπους συνεργάτες ενώ υπόκεινται σε φυτοπαθολογικό έλεγχο προ και κατά την εισαγωγή τους. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 / 2015, φορέα BQC.